Land Rover Range Rover Velar P250 R-Dynamic S

Land Rover Range Rover Velar (binnenkort beschikbaar!)

€ 57.945,-

Afbeeldingen

Details

Specificaties

  • Prijs57.945
  • Bouwjaar2019
  • Kilometerstand35.742
  • BrandstofBenzine
  • TransmissieAutomaat
  • Kleur Aruba Metallic (Grijs)
  • InterieurLeer
Overall
Speciaal Leder Light Oyster met Ebony
Int
Compleet schade vrij
Ext
Dealer onderhouden en 2 jaar Approved garantie
Motor
Zo goed als nieuw
Banden 10

Omschrijving

Schitterende Range Rover Velar p250 in de R-dynamic S uitvoering. Deze Velar is dealer onderhouden en compleet schadevrij.

De Range Rover is zeer vol uitgerust met oa Panoramadak, Digitaal instrumenten paneel, Volledig leder interieur met stoelverwarming, Audio navigatie styeem met Merdian sound speakers, Lichtmetalen velgen in 20 inch, Parkeersensoren met achteruitrijcamera en nog heel veel meer!

Welkom bij Amstel Automotive.
Amstel Automotive is een jong autobedrijf, gestart in 2017, maar heeft al meer dan 10 jaar ervaring in de verkoop en import van automobielen. Wij bemiddelen bij aan- en verkoop van auto’s in alle segmenten.Ook verzorgen wij voor u alles wat met een auto te maken heeft van A tot Z! Import en bemiddeling van uw huidige of nieuwe auto. Wij verkopen uw auto en verzorgen alles voor uw nieuwe auto. Wij zoeken de auto die bij u past! Geef ons aan wat u wil en wij zoeken de geschikte auto!

De inhoud van deze site/advertentie is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Aan het lezen van deze informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De makers van de site achten zich in geen enkel geval schuldig bij eventuele schade in welke vorm dan ook die ontstaan zou zijn door onjuiste informatie op onze site of een verkeerde interpretatie van deze informatie.

Accessoires

Niet de auto die u zocht? Contact