Audi A3 Sportback 1.2 TFSI Ambition Pro Line S Automaat

Audi Audi A3

€ 14.745,-

Afbeeldingen

Details

Specificaties

  • Prijs14.745
  • Bouwjaar2014
  • Kilometerstand123.712
  • BrandstofBenzine
  • TransmissieAutomaat
  • Kleur Gletsjer wit metallic (Wit)
  • InterieurStof
Overall
Onbeschadigd
Int
Schade vrij
Ext
Laatste beurt bij 119.000km 11-2019
Motor
2 nieuw en 2 licht gebruikt
Banden 9

Omschrijving

Zeer nette Audi A3 sportback 1.2 TSI automaat. deze Audi is op laatste beurt na dealer onderhouden. Alle documenten en facturen zijn aanwezig.

Opties op deze A3 zijn oa. Audi-navigatiesysteem met bluetooth, Climate controle, Audi drive select, Verlaging set , 19 inch lichtmetalen velgen, Chromen sierlijsten, Armsteun, Cruise controle, multifunctioneel leder stuurwiel en diverse andere opties.

Welkom bij Amstel Automotive.
Amstel Automotive is een jong autobedrijf, gestart in 2017, maar heeft al meer dan 10 jaar ervaring in de verkoop en import van automobielen. Wij bemiddelen bij aan- en verkoop van auto’s in alle segmenten.Ook verzorgen wij voor u alles wat met een auto te maken heeft van A tot Z! Import en bemiddeling van uw huidige of nieuwe auto. Wij verkopen uw auto en verzorgen alles voor uw nieuwe auto. Wij zoeken de auto die bij u past! Geef ons aan wat u wil en wij zoeken de geschikte auto!
De inhoud van deze site/advertentie is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Aan het lezen van deze informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De makers van de site achten zich in geen enkel geval schuldig bij eventuele schade in welke vorm dan ook die ontstaan zou zijn door onjuiste informatie op onze site of een verkeerde interpretatie van deze informatie.

Accessoires

Niet de auto die u zocht? Contact