Audi A3 Sportback 1.4 E-TRON Sport / Virtual cockpit / Carplay

Audi A3 VERKOCHT!!

Op aanvraag

Afbeeldingen

Details

Specificaties

  • Prijs
  • Bouwjaar2017
  • Kilometerstand30.343
  • BrandstofBenzine
  • TransmissieAutomaat
  • Kleur (Zwart)
  • InterieurStof
Overall
Rookvrij
Int
Schadevrij
Ext
Complete onderhoudshistorie
Motor
In goede staat.
Banden 9

Omschrijving

Mooie Audi A3 Sportback ,schadevrij en complete onderhoudshistorie. Deze Audi A3 E tron Sport beschikt over 204 PK. Het betreft een nette auto met mooie opties zoals een volledig digitaal dashboard (virtual cockpit), 18 inch zwarte Lichtmetalen velgen met goede zomerbanden, Cruise control, climate control, led koplampen, dynamische richtingaanwijzers, Carplay, licht en regensensor, keyless entry, parkeersensoren met Camera, multifunctioneel stuurwiel, stoelverwarming en nog veel meer.

Graag bellen voor bezichtiging.

Welkom bij Amstel Automotive.
Amstel Automotive is een jong autobedrijf, gestart in 2017, maar heeft al meer dan 10 jaar ervaring in de verkoop en import van automobielen. Wij bemiddelen bij aan- en verkoop van auto’s in alle segmenten.Ook verzorgen wij voor u alles wat met een auto te maken heeft van A tot Z! Import en bemiddeling van uw huidige of nieuwe auto. Wij verkopen uw auto en verzorgen alles voor uw nieuwe auto. Wij zoeken de auto die bij u past! Geef ons aan wat u wil en wij zoeken de geschikte auto!

De inhoud van deze site/advertentie is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Aan het lezen van deze informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De makers van de site achten zich in geen enkel geval schuldig bij eventuele schade in welke vorm dan ook die ontstaan zou zijn door onjuiste informatie op onze site of een verkeerde interpretatie van deze informatie.

Accessoires

Niet de auto die u zocht? Contact