Audi A5 Cabriolet 1.8 TFSI 170PK Proline S Automaat S-line in+exterieur

Audi A5 Cabriolet VERKOCHT!

Op aanvraag

Afbeeldingen

Details

Specificaties

  • Prijs
  • Bouwjaar2012
  • Kilometerstand102.628
  • BrandstofBenzine
  • TransmissieAutomaat
  • Kleur Daytona grijs metallic (Grijs)
  • InterieurHalf leer
Overall
S-line interieur met half leer
Int
Schadevrij
Ext
Complete onderhoudshistorie
Motor
In goede staat
Banden 9

Omschrijving

Zeer mooie Audi A5 Cabrio 1.8 TSFI Automaat. Deze A5 is uitgevoerd met een Bordeaux rode cabrio kap. Door het S-line pakket voor interieur en exterieur heeft deze Audi een stoer uiterlijk.

Verder is de A5 uitgevoerd met Automatische airco, lichtmetalen velgen, Parkeersensoren, stoelverwarming, radio navigatiesysteem MMI, telefoonmodule met bluetooth, half lederen sportstoelen, Multifunctioneel sportstuurwiel en diverse andere opties.

Welkom bij Amstel Automotive.
Amstel Automotive is een jong autobedrijf, gestart in 2017, maar heeft al meer dan 10 jaar ervaring in de verkoop en import van automobielen. Wij bemiddelen bij aan- en verkoop van auto’s in alle segmenten.Ook verzorgen wij voor u alles wat met een auto te maken heeft van A tot Z! Import en bemiddeling van uw huidige of nieuwe auto. Wij verkopen uw auto en verzorgen alles voor uw nieuwe auto. Wij zoeken de auto die bij u past! Geef ons aan wat u wil en wij zoeken de geschikte auto!

De inhoud van deze site/advertentie is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Aan het lezen van deze informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De makers van de site achten zich in geen enkel geval schuldig bij eventuele schade in welke vorm dan ook die ontstaan zou zijn door onjuiste informatie op onze site of een verkeerde interpretatie van deze informatie.

Accessoires

Niet de auto die u zocht? Contact