Audi A6 Avant 2.0 TDI Pro Line Plus Navi / Leer

Audi Audi A6 Avant

€ 11.945,-

Afbeeldingen

Details

Specificaties

  • Prijs11.945
  • Bouwjaar2013
  • Kilometerstand166.150
  • BrandstofDiesel
  • TransmissieSchakel
  • Kleur (Zwart)
  • InterieurLeer
Overall
Volledig leder in goede staat
Int
Schadevrij
Ext
Recent onderhoud gehad
Motor
Zeer goed
Banden 1

Omschrijving

Deze mooie Audi A6 Avant is van 04-2013 en heeft zijn laatste onderhoudsbeurt gehad op +-155.000km. De A6 is geheel schadevrij en verkeerd in een zeer goede staat.

De Audi is uitgevoerd met o.a Audio/Navigatie systeem, Parkeersensoren voor en achter, Elektrische achterklep, Lichtmetalen velgen 20 inch origineel Quattro, Sierlijsten en dak rails in chroom, Getinte ramen, Volledig leder, Keyless start/stop, Stoelverwarming, Bluetooth telefoon en meer.

Bezichtiging op afspraak.

Welkom bij Amstel Automotive.
Amstel Automotive is een jong autobedrijf, gestart in 2017, maar heeft al meer dan 10 jaar ervaring in de verkoop en import van automobielen. Wij bemiddelen bij aan- en verkoop van auto’s in alle segmenten.Ook verzorgen wij voor u alles wat met een auto te maken heeft van A tot Z! Import en bemiddeling van uw huidige of nieuwe auto. Wij verkopen uw auto en verzorgen alles voor uw nieuwe auto. Wij zoeken de auto die bij u past! Geef ons aan wat u wil en wij zoeken de geschikte auto!

De inhoud van deze site/advertentie is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Aan het lezen van deze informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De makers van de site achten zich in geen enkel geval schuldig bij eventuele schade in welke vorm dan ook die ontstaan zou zijn door onjuiste informatie op onze site of een verkeerde interpretatie van deze informatie.

Accessoires

Niet de auto die u zocht? Contact