Audi E-tron 55 Advanced Panoramadak/B&O/ Vol-opties

Audi E-tron

€ 52.450,-

Afbeeldingen

Details

Specificaties

  • Prijs52.450
  • Bouwjaar2019
  • Kilometerstand75.780
  • BrandstofElektrisch
  • TransmissieAutomaat
  • Kleur Gletsjer Wit (Wit)
  • InterieurLeer
Overall
Rookvrij
Int
Schadevrij
Ext
Dealer onderhouden
Motor
in goede staat
Banden 10

Omschrijving

Zeer luxe Audi E-tron 55 Advanced. Deze Audi is dealer onderhouden en schadevrij. De E-tron zit bomvol opties zoals Panoramadak, 360gr camera incl parkeersensoren, B&O soundsysteem, head-up display, Virtual cockpit, Matrix-led verlichting, Elektrisch verstelbare stoelen met geheugen, Lane assist, Adaptive cruise controle, privacy glas, Navigatie, Carplay, 21 inch Lichtmetalen velgen, Elektrische achterklep, Massage stoelen, Audi drive Select en nog veel meer.

4% bijtelling tot 09-2024

Let op prijs is Ex Btw €52.450,- / Incl. € 63.464.-

Graag bellen voor bezichtiging.

Welkom bij Amstel Automotive.
Amstel Automotive is een jong autobedrijf, gestart in 2017, maar heeft al meer dan 10 jaar ervaring in de verkoop en import van automobielen. Wij bemiddelen bij aan- en verkoop van auto’s in alle segmenten. Ook verzorgen wij voor u alles wat met een auto te maken heeft van A tot Z! Import en bemiddeling van uw huidige of nieuwe auto. Wij verkopen uw auto en verzorgen alles voor uw nieuwe auto. Wij zoeken de auto die bij u past! Geef ons aan wat u wil en wij zoeken de geschikte auto!

De inhoud van deze site/advertentie van Amstel Automotive is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Aan het lezen van deze informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Amstel Automotive acht zich in geen enkel geval schuldig bij eventuele schade in welke vorm dan ook die ontstaan zou zijn door onjuiste informatie op onze site of een verkeerde interpretatie van deze informatie.

 

 

 

Accessoires

Niet de auto die u zocht? Contact