BMW M5 E39 M5 5.0 V8 400PK Uniek 60.000Km Youngtimer btw auto

BMW BMW M5 E39

Op aanvraag

Afbeeldingen

Details

Specificaties

  • Prijs44.950
  • Bouwjaar1999
  • Kilometerstand59.972
  • BrandstofBenzine
  • TransmissieSchakel
  • Kleur Saphir zwart metallic (Zwart)
  • InterieurLeer
Overall
Zeer nette staat
Int
Schadevrij
Ext
Laatste onderhoudsbeurt bij 51000 km
Motor
Nieuwstaat
Banden 10

Omschrijving

In zeer mooie staat verkerende BMW M5 type E39. Deze M5 heeft de speciaal door M-power ontwikkelde 5.0 V8 met maarliefst 400PK.

Opties van de M5 zijn oa:
Multifunctioneel stuurwiel, Getinte ramen, Automatische airconditioning, Cruise Controle, Sport stoelen elektrisch verstelbaar met geheugen,18 inch lichtmetalen M velgen, Parkeersensoren, Stoelverwarming, Xenon verlichting, Schuifkantel dak en meer!

Deze BMW is een BTW auto en zakelijk met Youngtimer regeling te berijden.

Welkom bij Amstel Automotive.
Amstel Automotive is een jong autobedrijf, gestart in 2017, maar heeft al meer dan 10 jaar ervaring in de verkoop en import van automobielen. Wij bemiddelen bij aan- en verkoop van auto’s in alle segmenten.Ook verzorgen wij voor u alles wat met een auto te maken heeft van A tot Z! Import en bemiddeling van uw huidige of nieuwe auto. Wij verkopen uw auto en verzorgen alles voor uw nieuwe auto. Wij zoeken de auto die bij u past! Geef ons aan wat u wil en wij zoeken de geschikte auto!

De inhoud van deze site/advertentie is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Aan het lezen van deze informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De makers van de site achten zich in geen enkel geval schuldig bij eventuele schade in welke vorm dan ook die ontstaan zou zijn door onjuiste informatie op onze site of een verkeerde interpretatie van deze informatie.

Accessoires

Niet de auto die u zocht? Contact