Ferrari California 4.3 V8 460PK Keramische remmen / Camera /Stoelvw / NL-Auto

Ferrari California

€ 94.945,-

Afbeeldingen

Details

Specificaties

  • Prijs94.945
  • Bouwjaar2009
  • Kilometerstand68.902
  • BrandstofBenzine
  • TransmissieAutomaat
  • Kleur (Zwart)
  • InterieurLeer
Overall
Nieuwstaat rookvrij
Int
Schadevrij
Ext
Kroymans onderhouden, Complete historie
Motor
Goede staat
Banden 8

Omschrijving

Zeer mooie en compleet uitgevoerde Ferrari California. Deze Ferrari is door Munsterhuis geleverd en compleet dealer onderhouden.

De California beschikt over keramische remmen, Radio/bluetooth systeem (originele radio ook aanwezig), achterruit rij camera, Elektrisch verstelbare stoelen met geheugen, Stoelverwarming, Windscherm, Lichtmetalen velgen, Ferrari logo in de hoofdsteun, Airconditioning, parkeersensoren en meer.

Deze Ferrari staat in opdracht van een klant bij ons te koop.

Graag bellen voor bezichtiging.

Welkom bij Amstel Automotive.
Amstel Automotive is een jong autobedrijf, gestart in 2017, maar heeft al meer dan 10 jaar ervaring in de verkoop en import van automobielen. Wij bemiddelen bij aan- en verkoop van auto’s in alle segmenten.Ook verzorgen wij voor u alles wat met een auto te maken heeft van A tot Z! Import en bemiddeling van uw huidige of nieuwe auto. Wij verkopen uw auto en verzorgen alles voor uw nieuwe auto. Wij zoeken de auto die bij u past! Geef ons aan wat u wil en wij zoeken de geschikte auto!

De inhoud van deze site/advertentie is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Aan het lezen van deze informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De makers van de site achten zich in geen enkel geval schuldig bij eventuele schade in welke vorm dan ook die ontstaan zou zijn door onjuiste informatie op onze site of een verkeerde interpretatie van deze informatie.

Accessoires

Niet de auto die u zocht? Contact