Fiat 500C Sport 0.9 Twinair 80Pk Automaat uniek met Cruise Controle / Navi / Alarm / PDC

Fiat 500C S

€ 10.895,-

Afbeeldingen

Details

Specificaties

  • Prijs10.895
  • Bouwjaar2014
  • Kilometerstand59.005
  • BrandstofBenzine
  • TransmissieAutomaat
  • Kleur (Rood)
  • InterieurHalf leer
Overall
Rookvrij
Int
Schadevrij
Ext
Motor
Banden 9

Omschrijving

Zeer mooie sportieve Fiat 500C Sport. De Fiat is in Automaat en met de 0.9 Twinair 80PK een pittige Cabriolet!

Deze 500C is uniek omdat deze is uitgevoerd met cruise control en alarm. Ook beschikt hij over automatische Airco, lichtmetalen velgen, Multifunctioneel stuurwiel, parkeersensoren aan de achterzijde, half leer, Navigatiesysteem uitneembaar, Bluetooth telefoon,  Interscope audio systeem met multimedia aansluiting usb of Aux, Xenon verlichting, schakelflippers aan het stuur en de digitale teller.

Welkom bij Amstel Automotive.
Amstel Automotive is een jong autobedrijf, gestart in 2017, maar heeft al meer dan 10 jaar ervaring in de verkoop en import van automobielen. Wij bemiddelen bij aan- en verkoop van auto’s in alle segmenten.Ook verzorgen wij voor u alles wat met een auto te maken heeft van A tot Z! Import en bemiddeling van uw huidige of nieuwe auto. Wij verkopen uw auto en verzorgen alles voor uw nieuwe auto. Wij zoeken de auto die bij u past! Geef ons aan wat u wil en wij zoeken de geschikte auto!

De inhoud van deze site/advertentie is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Aan het lezen van deze informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De makers van de site achten zich in geen enkel geval schuldig bij eventuele schade in welke vorm dan ook die ontstaan zou zijn door onjuiste informatie op onze site of een verkeerde interpretatie van deze informatie.

Accessoires

Niet de auto die u zocht? Contact