Jeep Wrangler Unlimited 75th anniversary edition 2.8 CRD 235pk VAN Ex-BTW

Jeep Wrangler GERESERVEERD!

Op aanvraag

Afbeeldingen

Details

Specificaties

  • Prijs
  • Bouwjaar2017
  • Kilometerstand55.692
  • BrandstofDiesel
  • TransmissieAutomaat
  • Kleur Sarge Green (Groen)
  • InterieurHalf leer
Overall
Rookvrij.
Int
In goede staat.
Ext
Complete onderhoudshistorie
Motor
Nieuw
Banden 10

Omschrijving

Zeer dikke Jeep Wrangler unlimited 75th anniversary edition. Deze Jeep is in een grijs kenteken uitvoering. Bij deze auto zit de complete set om de Jeep weer terug te bouwen naar een Geel kenteken personen uitvoering.

Opties op deze Wrangler zijn oa Half leder, Navigatie met bluetooth telefoon, Airco, Stoelverarming, Cruise Controle, Alpine sound systeem, Multifunctioneel lederstuurwiel, Lichtmetalen velgen in speciale anniversary kleur, USB/Aux aansluiting en meer.

Deze Wrangler betreft een BTW auto.

Graag bellen voor een afspraak.

Welkom bij Amstel Automotive.
Amstel Automotive is een jong autobedrijf, gestart in 2017, maar heeft al meer dan 10 jaar ervaring in de verkoop en import van automobielen. Wij bemiddelen bij aan- en verkoop van auto’s in alle segmenten.Ook verzorgen wij voor u alles wat met een auto te maken heeft van A tot Z! Import en bemiddeling van uw huidige of nieuwe auto. Wij verkopen uw auto en verzorgen alles voor uw nieuwe auto. Wij zoeken de auto die bij u past! Geef ons aan wat u wil en wij zoeken de geschikte auto!

De inhoud van deze site/advertentie is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Aan het lezen van deze informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De makers van de site achten zich in geen enkel geval schuldig bij eventuele schade in welke vorm dan ook die ontstaan zou zijn door onjuiste informatie op onze site of een verkeerde interpretatie van deze informatie.

Accessoires

Niet de auto die u zocht? Contact