Land Rover Defender 110 5.0 P525 V8 525PK Carpathian Edition Special

Land Rover Defender 110 VERKOCHT!!

Op aanvraag

Afbeeldingen

Details

Specificaties

  • Prijs
  • Bouwjaar2023
  • Kilometerstand25
  • BrandstofBenzine
  • TransmissieAutomaat
  • Kleur Carpathian Grey metallic (Grijs)
  • InterieurLeer
Overall
Nieuw
Int
Nieuw
Ext
Nieuw
Motor
Nieuw
Banden 10

Omschrijving

Geheel nieuwe Land Rover Defender 110 5.0 P525 V8 Carpathian Edition. Deze Defender word compleet met Nederlands kenteken afgeleverd. Opties op deze Land rover zijn o.a Panoramadak, Navigatie met Carplay, Merdiaan sound systeem, 22 inch velgen, RVS Bodem bescherming, Rokerspakket, Head-up display, Elektrische trekhaak, Privacy glas en nog heel veel meer!

Door ons zijn achteraf diverse punten aangepast zoals Lasershield inbouw, Voorportieren getint, Alle zilver/grijs delen hoogglans zwart gespoten, Wielcover achter zwart en bagagenet kofferruimte.

Deze Carpathian edition is normaal matt grijs maar door ons ontwrapt en daarna compleet in de glascoating gezet. Mocht u wel de matte uitvoering willen dan is deze ook beschikbaar.

Meer informatie en foto’s op aanvraag!

BTW-Auto

Graag bellen voor bezichtiging.

Welkom bij Amstel Automotive.
Amstel Automotive is een jong autobedrijf, gestart in 2017, maar heeft al meer dan 10 jaar ervaring in de verkoop en import van automobielen. Wij bemiddelen bij aan- en verkoop van auto’s in alle segmenten.Ook verzorgen wij voor u alles wat met een auto te maken heeft van A tot Z! Import en bemiddeling van uw huidige of nieuwe auto. Wij verkopen uw auto en verzorgen alles voor uw nieuwe auto. Wij zoeken de auto die bij u past! Geef ons aan wat u wil en wij zoeken de geschikte auto!

De inhoud van deze site/advertentie is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Aan het lezen van deze informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De makers van de site achten zich in geen enkel geval schuldig bij eventuele schade in welke vorm dan ook die ontstaan zou zijn door onjuiste informatie op onze site of een verkeerde interpretatie van deze informatie.

Accessoires

Niet de auto die u zocht? Contact