Mazda CX-3 2.0 SkyActive-G 120 TS+Automaat Cruise/Airco/Trekhaak

Mazda CX-3

€ 19.945,-

Afbeeldingen

Details

Specificaties

  • Prijs19.945
  • Bouwjaar2016
  • Kilometerstand41.178
  • BrandstofBenzine
  • TransmissieAutomaat
  • Kleur Titanium Flash metallic (Bruin)
  • InterieurStof
Overall
In zeer goede staat en rookvrij
Int
Geen schade verleden
Ext
Complete onderhoudshistorie bekent
Motor
In goede staat.
Banden 9

Omschrijving

Deze Mazda Cx-3 verkopen wij in opdracht van de 1e eigenaar. Complete onderhoudshistorie is aanwezig incl facturen. De Mazda is uitgevoerd met Airco, Cruise controle, Stoelverwarming, Trekhaak, Lichtmetalen velgen, Privacy glas, Radio/cd-speler met aux en usb ingang, Multifunctioneel stuurwiel en meer.
De navigatie is voorbereid en kan door een Mazda dealer gactiveerd worden.

Graag bellen voor bezichtiging.

Welkom bij Amstel Automotive.
Amstel Automotive is een jong autobedrijf, gestart in 2017, maar heeft al meer dan 10 jaar ervaring in de verkoop en import van automobielen. Wij bemiddelen bij aan- en verkoop van auto’s in alle segmenten.Ook verzorgen wij voor u alles wat met een auto te maken heeft van A tot Z! Import en bemiddeling van uw huidige of nieuwe auto. Wij verkopen uw auto en verzorgen alles voor uw nieuwe auto. Wij zoeken de auto die bij u past! Geef ons aan wat u wil en wij zoeken de geschikte auto!

De inhoud van deze site/advertentie is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Aan het lezen van deze informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De makers van de site achten zich in geen enkel geval schuldig bij eventuele schade in welke vorm dan ook die ontstaan zou zijn door onjuiste informatie op onze site of een verkeerde interpretatie van deze informatie.

Accessoires

Niet de auto die u zocht? Contact