Mercedes-Benz E-220 CDI bluetec Avantgarde Automaat

Mercedes-benz Mercedes-benz E-klasse

€ 10.950,-

Afbeeldingen

Details

Specificaties

  • Prijs10.950
  • Bouwjaar2010
  • Kilometerstand260.052
  • BrandstofDiesel
  • TransmissieAutomaat
  • Kleur (Zwart)
  • InterieurLeer
Overall
Goede staat, rookvrij
Int
Zeer goede staat, schadevrij
Ext
Goed onderhouden door Mercedes specialist
Motor
Goed, incl goede winterbandenset
Banden 8

Omschrijving

Zeer nette Mercedes E 220 estate in een Avantgarde uitvoering. Deze E-klasse is van diverse opties voorzien zoals:

Audio /navigatie systeem, Lichtmetalen velgen, Automatische airconditioning, Cruise Control, Parkeersensoren voor en achter, Half lederen bekleding, Trekhaak elektrisch, Elektrische achterklep, Multifunctioneel stuurwiel en een winterbandenset voor aankomende winter!

Deze auto is goed onderhouden door een specialist.

Bezichtiging op afspraak.
Welkom bij Amstel Automotive.
Amstel Automotive is een jong autobedrijf, gestart in 2017, maar heeft al meer dan 10 jaar ervaring in de verkoop en import van automobielen. Wij bemiddelen bij aan- en verkoop van auto’s in alle segmenten.Ook verzorgen wij voor u alles wat met een auto te maken heeft van A tot Z! Import en bemiddeling van uw huidige of nieuwe auto. Wij verkopen uw auto en verzorgen alles voor uw nieuwe auto. Wij zoeken de auto die bij u past! Geef ons aan wat u wil en wij zoeken de geschikte auto!
De inhoud van deze site/advertentie is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Aan het lezen van deze informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De makers van de site achten zich in geen enkel geval schuldig bij eventuele schade in welke vorm dan ook die ontstaan zou zijn door onjuiste informatie op onze site of een verkeerde interpretatie van deze informatie.

Accessoires

Niet de auto die u zocht? Contact