Mercedes-Benz G 63 AMG designo Comand/H&K/Panoramadak Vol Opties

Mercedes-benz Mercedes-benz G-klasse

€ 109.950,-

Afbeeldingen

Details

Specificaties

  • Prijs109.950
  • Bouwjaar2015
  • Kilometerstand56.244
  • BrandstofBenzine
  • TransmissieAutomaat
  • Kleur (Rood)
  • InterieurLeer
Overall
Rookvrij
Int
Compleet schade vrij
Ext
Goed onderhouden
Motor
In goede staat
Banden 10

Omschrijving

Super mooie Mercedes-benz G63 AMG. Deze G is in een uitstekende conditie en is compleet schade vrij. De auto beschikt over alle denkbare opties zoals Navigatie, Harman Kardon soundsysteem, DVD-spelers achterin, Stoelverwarming voor en achter, Stoel verkoeling voor, Schuif/panoramadak, Parkeersensoren met camera, Trekhaak, Bullbar, AMG 20 inch velgen, Tunin naar 660 pk en 1100 Nm koppel en nog heel veel meer.

Nieuwprijs van maar liefst €273.345,-

Graag bellen voor bezichtiging. Wij zijn veel onderweg.

Welkom bij Amstel Automotive.
Amstel Automotive is een jong autobedrijf, gestart in 2017, maar heeft al meer dan 10 jaar ervaring in de verkoop en import van automobielen. Wij bemiddelen bij aan- en verkoop van auto’s in alle segmenten.Ook verzorgen wij voor u alles wat met een auto te maken heeft van A tot Z! Import en bemiddeling van uw huidige of nieuwe auto. Wij verkopen uw auto en verzorgen alles voor uw nieuwe auto. Wij zoeken de auto die bij u past! Geef ons aan wat u wil en wij zoeken de geschikte auto!
De inhoud van deze site/advertentie is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Aan het lezen van deze informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De makers van de site achten zich in geen enkel geval schuldig bij eventuele schade in welke vorm dan ook die ontstaan zou zijn door onjuiste informatie op onze site of een verkeerde interpretatie van deze informatie.

Accessoires

Niet de auto die u zocht? Contact