Mini Cooper 1.5t 136PK Automaat Navi / Pano.dak / Airco

Mini Cooper VERKOCHT!

Op aanvraag

Afbeeldingen

Details

Specificaties

  • Prijs
  • Bouwjaar2018
  • Kilometerstand85.506
  • BrandstofBenzine
  • TransmissieAutomaat
  • Kleur Moonwak grey metallic (Grijs)
  • InterieurStof
Overall
Rookvrij
Int
Schadevrij
Ext
Dealer onderhouden
Motor
In goede staat.
Banden 10

Omschrijving

Mooie dealer onderhouden Mine Cooper. De Mini is rookvrij en schadevrij. Deze Mini beschikt over onder andere Automatische Airco, Panoramadak, Zwarte licht metalen velgen, Elektrische ramen, Mini Navigatiesysteem inclusief USB/Aux ingang, Bluetooth telefoon, Armsteun, ISOfix, Lichtpakket, cruise controle, multifunctioneel leder stuurwiel en meer.

Deze mini is een 136Pk uitvoering die door ons is te chip tunen naar 150PK.

Graag bellen voor bezichtiging.

Welkom bij Amstel Automotive.
Amstel Automotive is een jong autobedrijf, gestart in 2017, maar heeft al meer dan 10 jaar ervaring in de verkoop en import van automobielen. Wij bemiddelen bij aan- en verkoop van auto’s in alle segmenten.Ook verzorgen wij voor u alles wat met een auto te maken heeft van A tot Z! Import en bemiddeling van uw huidige of nieuwe auto. Wij verkopen uw auto en verzorgen alles voor uw nieuwe auto. Wij zoeken de auto die bij u past! Geef ons aan wat u wil en wij zoeken de geschikte auto!

De inhoud van deze site/advertentie is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Aan het lezen van deze informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De makers van de site achten zich in geen enkel geval schuldig bij eventuele schade in welke vorm dan ook die ontstaan zou zijn door onjuiste informatie op onze site of een verkeerde interpretatie van deze informatie.

Accessoires

Niet de auto die u zocht? Contact