Mini One John Cooper Works 1.5 102PK JCW / PDC/ Airco / Bluetooth

Mini One JCW

€ 17.950,-

Afbeeldingen

Details

Specificaties

  • Prijs17.950
  • Bouwjaar2018
  • Kilometerstand49.105
  • BrandstofBenzine
  • TransmissieSchakel
  • Kleur Chili Red (Rood)
  • InterieurStof
Overall
Zeer goede staat, Rookvrij
Int
Schadevrij
Ext
Dealer onderhouden
Motor
In goede staat
Banden 1

Omschrijving

Mooie dealer onderhouden Mine One John Cooper Works. De Mini is rookvrij en schadevrij. Deze Mini beschikt over onder andere Airco, Stoelverwarming, Zwarte JCW licht metalen velgen, Elektrische ramen, Mini  Radio/cd speler inclusief USB/Aux ingang, Bluetooth telefoon, Parkeersensoren, ISO-fix, Lichtpakket en meer.

Deze mini is een 102Pk uitvoering die door ons is te chip tunen naar 160PK.

Graag bellen voor bezichtiging.

Welkom bij Amstel Automotive.
Amstel Automotive is een jong autobedrijf, gestart in 2017, maar heeft al meer dan 10 jaar ervaring in de verkoop en import van automobielen. Wij bemiddelen bij aan- en verkoop van auto’s in alle segmenten.Ook verzorgen wij voor u alles wat met een auto te maken heeft van A tot Z! Import en bemiddeling van uw huidige of nieuwe auto. Wij verkopen uw auto en verzorgen alles voor uw nieuwe auto. Wij zoeken de auto die bij u past! Geef ons aan wat u wil en wij zoeken de geschikte auto!

De inhoud van deze site/advertentie is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Aan het lezen van deze informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De makers van de site achten zich in geen enkel geval schuldig bij eventuele schade in welke vorm dan ook die ontstaan zou zijn door onjuiste informatie op onze site of een verkeerde interpretatie van deze informatie.

Accessoires

Niet de auto die u zocht? Contact