Peugeot 208 1.2 Puretech Blue Lion 5-drs Navi / Airco / PDC

Peugeot 208

€ 10.945,-

Afbeeldingen

Details

Specificaties

  • Prijs10.945
  • Bouwjaar2018
  • Kilometerstand36.794
  • BrandstofBenzine
  • TransmissieSchakel
  • Kleur (Blauw)
  • InterieurStof
Overall
Rookvrij
Int
Schadevrij
Ext
Dealer onderhouden
Motor
In goede staat
Banden 9

Omschrijving

Leuke peugeot 208 1.2 PureTech Blue Lion uitvoering. Deze Peugeot is van 2018 en heeft slechts 36.794 Kilometer gereden. De Peugeot is uitgevoerd als 5-deurs en met diverse opties zoals, Radio/Navigatie met bluetooth telefoon, Carplay, Parkeersensoren aan de achterzijde, Airco, Multifunctioneel stuurwiel, Cruise Controle, Mistlampen en meer.

De laatste onderhoudsbeurt is uitgevoerd door van Mossel op 04-2022 bij ongeveer 30.000km. De auto is schadevrij en is niet in gerookt.

BTW-auto ( voor bedrijven verrekenbaar)

Graag bellen voor bezichtiging.

Welkom bij Amstel Automotive.
Amstel Automotive is een jong autobedrijf, gestart in 2017, maar heeft al meer dan 10 jaar ervaring in de verkoop en import van automobielen. Wij bemiddelen bij aan- en verkoop van auto’s in alle segmenten.Ook verzorgen wij voor u alles wat met een auto te maken heeft van A tot Z! Import en bemiddeling van uw huidige of nieuwe auto. Wij verkopen uw auto en verzorgen alles voor uw nieuwe auto. Wij zoeken de auto die bij u past! Geef ons aan wat u wil en wij zoeken de geschikte auto!

De inhoud van deze site/advertentie is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Aan het lezen van deze informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De makers van de site achten zich in geen enkel geval schuldig bij eventuele schade in welke vorm dan ook die ontstaan zou zijn door onjuiste informatie op onze site of een verkeerde interpretatie van deze informatie.

Accessoires

Niet de auto die u zocht? Contact