Porsche 911 930 3.3 Turbo Coupe

Porsche 911 Turbo

Op aanvraag

Afbeeldingen

Details

Specificaties

  • Prijs
  • Bouwjaar1982
  • Kilometerstand181.898
  • BrandstofBenzine
  • TransmissieSchakel
  • Kleur Robijnrood metallic (Rood)
  • InterieurLeer
Overall
Origineel leder interieur in zeer goede staat
Int
Schadevrij
Ext
Goed onderhouden
Motor
In goede staat
Banden 8

Omschrijving

In zeer goede staat verkerende Porsche 911 turbo. De Porsche is van september 1982 en sinds 1993 in Nederland. Dit is het type 911 930 met een 3.3 liter motor, daarmee is dit de meest ruwe en echte turbo die er is.

De 911 beschikt over een compleet leder interieur met aan beide kanten sportstoelen, radio systeem, Fuchs velgen, spiegel aan passagiers zijde, elektrische ramen en meer.

Wilt u meer informatie dan kunt u contact met ons opnemen.

Welkom bij Amstel Automotive.
Amstel Automotive is een jong autobedrijf, gestart in 2017, maar heeft al meer dan 10 jaar ervaring in de verkoop en import van automobielen. Wij bemiddelen bij aan- en verkoop van auto’s in alle segmenten.Ook verzorgen wij voor u alles wat met een auto te maken heeft van A tot Z! Import en bemiddeling van uw huidige of nieuwe auto. Wij verkopen uw auto en verzorgen alles voor uw nieuwe auto. Wij zoeken de auto die bij u past! Geef ons aan wat u wil en wij zoeken de geschikte auto!
De inhoud van deze site/advertentie is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Aan het lezen van deze informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De makers van de site achten zich in geen enkel geval schuldig bij eventuele schade in welke vorm dan ook die ontstaan zou zijn door onjuiste informatie op onze site of een verkeerde interpretatie van deze informatie.

 

 

Accessoires

Niet de auto die u zocht? Contact