Porsche 911 964 3.6 Speedster

Porsche Porsche 911

€ 199.950,-

Afbeeldingen

Details

Specificaties

  • Prijs199.950
  • Bouwjaar1993
  • Kilometerstand121.004
  • BrandstofBenzine
  • TransmissieSchakel
  • Kleur Polarzilver metallic (Zilver)
  • InterieurLeer
Overall
Zeer nette staat, rookvrij
Int
Schadevrij
Ext
Dealer onderhouden bij oa Porsche Centrum Gelderland
Motor
Zo goed als nieuw
Banden 9

Omschrijving

Originele Porsche 911 Speedster van het type 964.

Deze 911 is uitgevoerd in de kleur Polarzilver metallic met zwart leder. De optie’s op deze Speedster zijn oa airco, boordcomputer en een Porsche CDR-21 stereo installatie. Ook heeft de auto een Alarm, Rs stuur en deurpanelen en zijn de Sportstoelen verwarmd en gedeeltelijk elektrisch verstelbaar.

De 964 Speedster is een open sportwagen met een dakje voor absolute noodgevallen, maar dat gebruik je liever niet. Verder is de Speedster voorzien van een lagere, schuinere voorruit. De 964 Speedster is gemaakt in een gelimiteerde oplage van 936 stuks.

Meer info een foto’s op aanvraag.

Welkom bij Amstel Automotive.
Amstel Automotive is een jong autobedrijf, gestart in 2017, maar heeft al meer dan 10 jaar ervaring in de verkoop en import van automobielen. Wij bemiddelen bij aan- en verkoop van auto’s in alle segmenten.
Ook verzorgen wij voor u alles wat met een auto te maken heeft van A tot Z!
Import en bemiddeling van uw huidige of nieuwe auto. Wij verkopen uw auto en verzorgen alles voor uw nieuwe auto. Wij zoeken de auto die bij u past! Geef ons aan wat u wil en wij zoeken de geschikte auto!

De inhoud van deze site/advertentie is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Aan het lezen van deze informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De makers van de site achten zich in geen enkel geval schuldig bij eventuele schade in welke vorm dan ook die ontstaan zou zijn door onjuiste informatie op onze site of een verkeerde interpretatie van deze informatie.

Accessoires

Niet de auto die u zocht? Contact