Porsche 996 Carrera 2 Cabriolet Tiptronic

Porsche Porsche 911

€ 22.450,-

Afbeeldingen

Details

Specificaties

  • Prijs22.450
  • Bouwjaar1998
  • Kilometerstand155.150
  • BrandstofBenzine
  • TransmissieAutomaat
  • Kleur Basaltzwart metallic (Zwart)
  • InterieurLeer
Overall
Netjes en geen beschadigingen
Int
Lichte gebruikssporen die horen bij een auto van deze leeftijd
Ext
Laatste beurt van €5000,- gehad op 154.500km
Motor
Nieuw
Banden 10

Omschrijving

Zeer mooie Porsche 996 Cabriolet. Deze Porsche is van 1998 en is in 2000 naar Nederland gekomen. Laatste eigenaar heeft hem al 9 jaar in bezit. De 911 is in deze jaren vooral in onderhoud geweest bij Rob Goossen in Uithoorn. Laatste onderhoud is daar gedaan op 154.500 km hierbij zijn onder andere de banden en sportuitlaatdemper vervangen, is er een onderhoudsbeurt incl Apk uitgevoerd en diverse andere kleine werkzaamheden. Alle facturen zijn aanwezig. Ook in te zetten als youngtimer op de zaak.

Deze Porsche heeft diverse mooie opties zoals, zwart lederen bekleding, sportuitlaat, 18 inch turbo velgen, parkeersensoren aan de achterzijde, Audio/navigatie systeem, xenon verlichting, bluetooth carkit, en meer.

Welkom bij Amstel Automotive.
Amstel Automotive is een jong autobedrijf, gestart in 2017, maar heeft al meer dan 10 jaar ervaring in de verkoop en import van automobielen. Wij bemiddelen bij aan- en verkoop van auto’s in alle segmenten. Ook verzorgen wij voor u alles wat met een auto te maken heeft van A tot Z! Import en bemiddeling van uw huidige of nieuwe auto. Wij verkopen uw auto en verzorgen alles voor uw nieuwe auto. Wij zoeken de auto die bij u past! Geef ons aan wat u wil en wij zoeken de geschikte auto!

De inhoud van deze site/advertentie is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Aan het lezen van deze informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De makers van de site achten zich in geen enkel geval schuldig bij eventuele schade in welke vorm dan ook die ontstaan zou zijn door onjuiste informatie op onze site of een verkeerde interpretatie van deze informatie.

Accessoires

Niet de auto die u zocht? Contact