Porsche Boxster 2.5l 204PK NL- Auto Airco / Stoelverwarming / Elect. Cabriokap

Porsche Boxster

€ 13.945,-

Afbeeldingen

Details

Specificaties

  • Prijs13.945
  • Bouwjaar1997
  • Kilometerstand169.521
  • BrandstofBenzine
  • TransmissieSchakel
  • Kleur Artic zilver metallic (Zilver)
  • InterieurLeer
Overall
In zeer goede staat
Int
Schade vrij
Ext
Goed onderhouden met nieuwe koppeling
Motor
Nieuw staat
Banden 9

Omschrijving

Zeer mooie origineel Nederlandse Porsche Boxster 2.5. Deze Porsche is geheel schadevrij en heeft een complete onderhoudshistorie. De Boxster heeft recent nieuwe koppeling en nieuwe banden gehad. Opties op deze auto zijn o.a Automatische airco, Lichtmetalen velgen, Stoelverwarming, Radio/cd-speler, Elektrische cabriokap, Cd-wisselaar en meer.

Graag bellen voor bezichtiging.

Welkom bij Amstel Automotive.
Amstel Automotive is een jong autobedrijf, gestart in 2017, maar heeft al meer dan 10 jaar ervaring in de verkoop en import van automobielen. Wij bemiddelen bij aan- en verkoop van auto’s in alle segmenten.Ook verzorgen wij voor u alles wat met een auto te maken heeft van A tot Z! Import en bemiddeling van uw huidige of nieuwe auto. Wij verkopen uw auto en verzorgen alles voor uw nieuwe auto. Wij zoeken de auto die bij u past! Geef ons aan wat u wil en wij zoeken de geschikte auto!

De inhoud van deze site/advertentie is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Aan het lezen van deze informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De makers van de site achten zich in geen enkel geval schuldig bij eventuele schade in welke vorm dan ook die ontstaan zou zijn door onjuiste informatie op onze site of een verkeerde interpretatie van deze informatie.

Accessoires

Niet de auto die u zocht? Contact