Saab 9-3 Cabriolet 1.8T Automaat Vector Hirsch performance 1e eigenaar

Saab Saab 9-3

Op aanvraag

Afbeeldingen

Details

Specificaties

  • Prijs9.950
  • Bouwjaar2005
  • Kilometerstand157.917
  • BrandstofBenzine
  • TransmissieAutomaat
  • Kleur (Grijs)
  • InterieurLeer
Overall
Leder interieur
Int
Schadevrije auto
Ext
Complete onderhoudshistorie aanwezig
Motor
In goede staat
Banden 8

Omschrijving

Saab 9-3 Cabriolet Automaat. Deze Saab is een 1.8T in de Vector uitvoering. De auto hebben wij van de eerste eigenaar en deze heeft hem bij aankoop door Saab/Hirsche perfomance laten tunen van 150pk naar 195pk. De 93 is schadevrij en heeft een complete onderhoudshistorie.

Voorzien van Radio/cd-speler, Stoelverwarming, Automatische airco (net gereinigd en gevuld), lichtmetalenvelgen 17 inch met Michelin banden, parkeersensoren achter, Elektrische cabriokap en meer.

Welkom bij Amstel Automotive.
Amstel Automotive is een jong autobedrijf, gestart in 2017, maar heeft al meer dan 10 jaar ervaring in de verkoop en import van automobielen. Wij bemiddelen bij aan- en verkoop van auto’s in alle segmenten.Ook verzorgen wij voor u alles wat met een auto te maken heeft van A tot Z! Import en bemiddeling van uw huidige of nieuwe auto. Wij verkopen uw auto en verzorgen alles voor uw nieuwe auto. Wij zoeken de auto die bij u past! Geef ons aan wat u wil en wij zoeken de geschikte auto!

De inhoud van deze site/advertentie is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Aan het lezen van deze informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De makers van de site achten zich in geen enkel geval schuldig bij eventuele schade in welke vorm dan ook die ontstaan zou zijn door onjuiste informatie op onze site of een verkeerde interpretatie van deze informatie.

Accessoires

Niet de auto die u zocht? Contact