Volkswagen Golf 8 GTE 1.4 eHybrid 245PK DSG Navi/Carplay/PDC

Volkswagen Golf VERKOCHT!!!

Op aanvraag

Afbeeldingen

Details

Specificaties

  • Prijs
  • Bouwjaar2021
  • Kilometerstand19.856
  • BrandstofElektrisch / Benzine
  • TransmissieAutomaat
  • Kleur Urano (Grijs)
  • InterieurStof
Overall
Rookvrij.
Int
Schadevrij
Ext
Dealer onderhouden. Laatste onderhoud op 19.000km.
Motor
In goede staat.
Banden 9

Omschrijving

Zeer mooie Volkswagen Golf 8 GTE. Deze Golf komt rechtstreeks van de Duitse dealer en is daar compleet onderhouden. Alle inspectie schema’s zijn aanwezig. Laatste onderhoud is op +-19.500km uitgevoerd.

De VW is uitgerust met o.a. Carplay, Virtual Cockpit, Lichtmetalen velgen 17 inch standaard, Parkeersensoren voor en achter, Climate controle, Inductie lading voor telefoon, LED verlichting, Armsteun, Keyless start/stop, Lane assistent, IQ-drive(Lane assist en front assist), USB-C laadpunt, VW Soundsysteem, Bluetooth telefoon, Hill/hold control  en spiegelverwarming.

Optioneel tegen meerprijs van €1250,- zijn 19 inch zwart/gepolijste GTI velgen.

Verbind met de WE connect VW app om meer functies te laden in de Volkswagen zoals *adaptieve cruise control

Graag bellen voor bezichtiging.

Welkom bij Amstel Automotive.
Amstel Automotive is een jong autobedrijf, gestart in 2017, maar heeft al meer dan 10 jaar ervaring in de verkoop en import van automobielen. Wij bemiddelen bij aan- en verkoop van auto’s in alle segmenten.Ook verzorgen wij voor u alles wat met een auto te maken heeft van A tot Z! Import en bemiddeling van uw huidige of nieuwe auto. Wij verkopen uw auto en verzorgen alles voor uw nieuwe auto. Wij zoeken de auto die bij u past! Geef ons aan wat u wil en wij zoeken de geschikte auto!

De inhoud van deze site/advertentie is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Aan het lezen van deze informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De makers van de site achten zich in geen enkel geval schuldig bij eventuele schade in welke vorm dan ook die ontstaan zou zijn door onjuiste informatie op onze site of een verkeerde interpretatie van deze informatie.

*in de meeste gevallen kan dit geüpload worden zie de Volkswagen site of vraag naar de opties.

 

 

Accessoires

Niet de auto die u zocht? Contact