Import

Bij Amstel Automotive heeft u keuze uit meer dan 100.000 betaalbare en luxe import auto’s uit Duitsland.

De prijzen die wij u aanbieden zijn Nederlandse RIJKLAARPRIJZEN, inclusief bpm, btw, leges, transport, stalling, NL-kenteken en kentekenplaten en eventueel aanvullende garantie in overleg indien de auto niet meer in de fabrieksgarantie valt. Deze garantie is vaak uit te breiden tot 24 maanden.

Rijk uitgeruste auto tegen een in verhouding lagere prijs.

Amstel Automotive handelt de import van uw import auto uit Duitsland van A tot Z af, zonder dat u er enige administratieve last van ondervindt. Onze unieke methode van auto’s importeren levert u een vaak completer uitgevoerde auto op tegen een lagere prijs dan vergelijkbare auto’s uit Nederland.

Goede import auto’s zonder zorgen

Onze nauwe samenwerking met uitsluitend officiële merkdealers uit Duitsland, de Nederlandse overheid en de Rijksdienst voor het Wegverkeer, zorgt ervoor dat wij zonder enige vorm van stress uw auto importeren uit Duitsland. Wij kunnen versneld invoeren om uw nieuw import auto snel te kunnen leveren.

Duidelijke afspraken en geen verassingen!

Wij maken voor elke importauto altijd een duidelijke offerte zonder verrassingen. Wij verkopen tevens uw huidige voertuig via bemiddeling als u daar behoefte aan heeft.